Zaštita osobnih podataka

Medulićeva 14/3
10000 Zagreb

– Nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke ni na koji način.
– Nikad nećemo prosljeđivati vaš kontakt i osobne podatke trećoj strani, osim ako to zakon ne nalaže.
– Nikada vam nećemo slati poruke e-pošte za koje se niste prijavili.
– Bilo kada možete otkazati pretplatu na bilo koju od naših e-poruka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju: vaše ime, prezime, elektronska ili fizička adresa. Naša internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke osim kada nam vi to omogućite, odnosno pri narudžbi proizvoda, slanju upita ili pri pretplati na naš newsletter.

Svi vaši podaci se čuvaju tijekom naše poslovne suradnje, odnosno potencijalne poslovne suradnje.

Korištenje osobnih podataka u svrhu oglašavanja

Ukoliko ste izričito pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhu oglašavanja i u marketinške svrhe, pohraniti ćemo i koristiti vaše podatke u te svrhe, npr. za slanje novosti, promocija, obavijesti o ažuriranjima itd. Koristiti ćemo informacije koje ste nam dali kako bismo poboljšali učinkovitost naših usluga oglašavanja i marketinških usluga.

Povlačenje suglasnosti

Možete povući suglasnost za nastavak korištenja vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično. Kada primimo vaše povlačenje suglasnosti, izbrisati ćemo vaše podatke u roku od 30 dan. Pošaljite svoju suglasnost za povlačenje na jedan od sljedećih načina:

E-mail: info@logokor.hr

ili poštom na adresu:
Logokor d.o.o.
Kraljevićeva 6
10 000 Zagreb

Pravo na informacije o pohranjivanju vaših podataka

Na vaš zahtjev, koji ste nam dali na gore navedene adrese, obavijestiti ćemo vas o tome koje od vaših osobnih podataka držimo i u koje svrhe.

Linkovi na druge web stranice

Naša internetska stranica može sadržavati linkove na druge web stranice za koje se ne odnosi ova Izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napustite našu web-lokaciju, trebali biste pročitati izjave o zaštiti osobnih podataka stranice koju posjećujete.

Kao korisnik

Slažem se sa uporabom svojih osobnih podataka i potvrđujem da sam upoznat s općim uvjetima poslovanja te ih razumijem i prihvaćam.